Az Átfogó kutatások a kabai meteoriton című konferencián,   2017. november 8-án 10 órától Debrecenben, a Debreceni Református Kollégium dísztermében előadást tartottam „A kabai meteorit leírása részletgazdag fényképek alapján” címmel. Ha továbblép, elérheti az előadásról publikált hírt, ahonnan letöltheti az előadás anyagát.

A Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat keretében 2017.szeptember 29-én este 21:00 órától Debrecenben, a Debreceni Egyetem TTK Kísérleti Fizikai Tanszék (Bem tér 18/a) Szalay Sándor termében népszerű ismeretterjeszítő előadást tartottam "Az analóg és a digitális képérzékelők működésének rejtelmei (Alapjait tekintve a filmes fényképezés digitális, a digitális pedig analóg)"  címmel. Ha továbblép, elérheti az előadásról publikált hírt, ahonnan letöltheti az előadás anyagát.

A debreceni Science Cafeban 2016. február 17-én 17 órakor népszerű ismeretterjesztő előadást tartottam, „Digitális fotográfia - fotográfia utáni fotográfia (A digitális technika térhódításával megszűnik a fotográfia, a fotóművészet?)" címmel. Az előadás helyszíne: Libri Könyvesbolt (Debrecen Fórum Bevásárlóközpont), Frei Kávézó volt. Ha továbblép, letöltheti az előadás anyagát.

2015. a fény és a fény-alapú technológiák nemzetközi éve. Ebben az évben is népszerű ismeretterjeszítő előadást tartottam a fényképezésről. Az előadás címe ─ a fény nemzetközi évére tekintettel ─ "A fényképezésben a fényé a fő szerep". Az előadás helye: Debreceni Egyetem, TTK, Kísérleti Fizikai Tanszék (Bem tér 18/a) Szalay Sándor terme, időpontja: 2015. november 25, 14:00 volt, a LIGHTtalk rendezvény keretében. Ha továbblép, letöltheti az előadás anyagát.

A Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat keretében 2014. szeptember 26-án este 21:00 órától Debrecenben, a Debreceni Egyetem TTK Kísérleti Fizikai Tanszék (Bem tér 18/a) Szalay Sándor termében népszerű ismeretterjeszítő előadást tartottam "Etikus-e a fényképek manipulálása? (Valóság nincs - felejtsd el!)" címmel. Ha továbblép, letöltheti az előadás anyagát.

A SEE Science fesztiválon, 2013. március 22-én, Debrecenben, a MODEM-ben, a földszinti Science Cafeban népszerű ismeretterjeszítő előadást tartottam, "A fényképezés háttértudományai" címmel. Az előadás anyaga letölthető a továbblépést követően.

A Kutatók Éjszakája rendezvénysorozat keretében 2012. szeptember 28-án este 21:00 órától Debrecenben, a Debreceni Egyetem TTK Kísérleti Fizikai Tanszék (Bem tér 18/a) Szalay Sándor termében népszerűsítő előadást tartottam "A fényképezés digitális forradalma – forradalom a digitális fényképezésben"   címmel. Az előadás anyaga letölthető a továbblépést követően.