Kissé megkésve, közkívánatra (mostanra érkeztek be a "közkívánságok") mutatom be a Nikon portrésorozat valamennyi darabját. A fotókat Paloma Parrott készítette D7500 géppel és AF-S DX NIKKOR 16-80mm f/2.8-4E ED VR, illetve AF-S NIKKOR 50mm f/1.4G Nikkor objektívvel. 

 Talán így karácsony után is örömforrás a karácsony megünneplésében fontos szerepet játszó személyek portréjának nézegetése. Egyúttal tanulságos is, hiszen ízelítőt kapunknk abból, hogyan készít egy profi fotós intim portrékat a legkedveltebb karácsonyi hagyományokat őrző személyekről munkakörnyezetük szívében. 

Lappföld egyik rénszarvas-gondozójától egy dán karácsonyfa-termesztőn és angol karácsonyi zoknikat és üdvözlőlapokat nyomtató személyeken át egy német játékkészítőig ez az exkluzív fényképsorozat felfedi az ünnepi időszakkal kapcsolatos mesterségeket és kézműves munkákat.

Jövő karácsonyra készítsen ki-ki hasonló portrésorozatot a környezetében fellelhető, a karácsonyi hagyományokat őrző személyekről! Szép fényeket hozzá!